Biefstuk

Biefstuk

Biefstuk

De ribeye steak, zoals sommigen het noemen, is eigenlijk een kruising tussen een rib en een schouderstuk. De rib eye steak wordt meestal bereid door het vet aan de buitenkant van het vlees net genoeg bij te snijden om het gewricht te bedekken. Dit vermindert de hoeveelheid vet in de biefstuk. Daarna wordt het in een pan op middelhoog vuur gekookt en koud geserveerd.

De ribeye steak is populair over de hele wereld. Er is zelfs een receptenboek voor ribeye steak verschenen Home – Cool to Meat You | Eerlijk & Smaakvol. Van het vlees van deze biefstuk kun je biefstuk en aardappelen maken. Het heeft een uitgesproken smaak, die vlezig, zoeter en Tanger is dan de meeste steaks. De ribeye steak wordt medium rare of soms medium doorbakken gekookt.

Het vlees van de rib-eye steak is mals met milde smaken. Het heeft een mooie textuur en heeft de neiging om een laag rookpunt te hebben. Het kookt niet snel, maar het kost zijn tijd en u hoeft het niet zo vaak schoon te maken als andere steaks. Als je een mooi stukje ribeye wilt, gebruik dan de bovenstaande tips om de rijke smaken van het vlees te helpen creëren en behouden.

Klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/