ETH Eternity Crunches de basisprincipes van hoe een ETH-gebaseerde toekomst kan werken

Als u niet weet wat Ethereum Cryptocurrency Reserve is, is het een concept dat op dit moment de hele woede is. Het is een nieuwe innovatie op het gebied van blokheiningen die gebruikers in staat zullen stellen om geld in een smartcontract te storten en dan datzelfde contract te verkopen. Het idee is om een bepaald activum te vangen en vervolgens in een ander contract te verkopen op een toekomstige datum tegen een vooraf bepaalde prijs. Omdat het aanbod is vastgesteld, elimineert dit het inherente risico op deflatie. Dit heeft ook het effect van het verhogen van de liquiditeit van de markt, omdat meer mensen geld hebben om te investeren.

Het probleem met veel potentiële toepassingen voor de Ethereum Cryptocurrency Reserve is dat het nog in ontwikkeling is. Dit maakt het enigszins van een uniek product, en ook enigszins anders dan andere inspanningen op het gebied van blokheinkjes. Een reden hiervoor is het feit dat er geen bestaande consumentenproducten zijn. Dit maakt het belangrijk voor de makers van deze nieuwe innovatie om zich te concentreren op het bouwen van een programmeerplatform dat compatibel is met verschillende soorten slimme contractsystemen.

Kortom, ze moeten een multi-blockchain computingsysteem ontwikkelen.

Het lijdt geen twijfel dat het Ethereum Cryptocurrency Reserve zal slagen als het met succes zowel de gebieden van gedecentraliseerde autonome organisaties (DAOS) en het veld van slimme contracten kan samenvoegen. Deze twee inspanningen zijn diametraal tegenover elkaar. De DAOS wordt over het algemeen beschouwd als sociale netwerkplatforms die door sociale ondernemers worden gerund. Deze platforms bieden een platform waar individuen met elkaar kunnen communiceren via een digitale valuta.

Slimme contracten werken veel anders en omvatten slimme contracten tussen individuen of groepen van individuen.

Om voor ethereum een succesvolle toepassing te hebben, moet het een programmeertaal hebben die compatibel is met de verschillende soorten slimme contracten die vandaag vaak in de wereld worden gebruikt. Dit zou betekenen dat elk bedrijf dat de kracht van de cryptocurrency wilde gebruiken, dit zou moeten kunnen doen. Momenteel is er niet zoiets als een open source Smart Contract-platform. Er zijn echter verschillende bedrijven die werken aan het ontwikkelen van een compatibel computersysteem.

De ontwikkelaars achter eth-token zijn van mening dat er in de toekomst ruimte is voor drie verschillende soorten valuta’s. Ze zullen bancor, nucleus en het ethereum zijn. Het Bancor-project richt zich op het maken van een type token dat kan worden gebruikt voor een gecentraliseerde distributiesnaaf. Het kernproject zal zich richten op het leveren van gebruikers met een veilige en toegankelijke methode voor het maken van hun eigen gedecentraliseerde, autonome organisatie (DAO). De Ethererum Cartchurrent Reserve-tokens zullen dienen als een brug tussen deze drie verschillende tokens.

Een ander interessant aspect van het token is het feit dat het niet zal worden gecentraliseerd. In tegenstelling tot andere tokens zoals LUX, is er geen centrale bank die het eth-token controleert of bezit. Dit maakt het anders dan traditionele tokens zoals het LTC en USDT. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat dit een zeer efficiënt en veilig netwerk is dat kan helpen bij het faciliteren van de overdracht van waarde in een kwestie van seconden. Een andere reden is dat dit een zeer efficiënt en veilig gedistribueerd grootboek is vanwege hoe het werkt. Ook zijn het netwerk en het grootboek volledig ontkoppeld, wat snel en goedkope berekeningen mogelijk maakt.

Klik hier Bitcoinmeester