Het beste vlees voor barbecues vinden

Het is een bekend feit dat vlees heerlijk is als het goed gaar is. Dit is niet altijd zo.

Soms kost het meer moeite om het vlees te koken dan nodig is en kan het vlees uiteindelijk naar karton smaken. Dit komt doordat de kooksappen geconcentreerd zijn in het oppervlak van het vlees, wat resulteert in een onvoldoende verhit, smaakloos vlees. Vlees moet langzaam en met grote zorg worden gekookt. Als je de instructies opvolgt, zul je merken dat je bij elke maaltijd een sappig, mals en smakelijk vlees hebt.

Het koken van vlees omvat meestal verschillende fasen. In het begin moet je beslissen wat voor soort vlees je gaat koken; Wild vlees moet koud worden bewaard, terwijl gevogelte het beste snel kan worden gekookt met verse kruiden. Mager rundvlees, varkensvlees, lam en kip geven u de meeste waar voor uw geld. Je kunt goed vlees kopen bij elke winkel die boodschappen verkoopt of bij elke supermarktketen die gespecialiseerd is in vlees. U moet het echter altijd kopen bij een gerenommeerd etablissement, omdat u er zeker van wilt zijn dat uw vlees ziektevrij is.

Barbecue vindt zijn oorsprong in het gebruik van goedkopere, lichtere stukken vlees, hoewel sommige barbecuerestaurants tegenwoordig zelfs prime rib afzonderlijk koken. Naast de goedkopere stukken zijn er nog twee andere stukken die het meest worden gebruikt in barbecuerecepten; Reepjes en plakjes worden beter gekookt boven een houtskoolvuur, omdat de houtskool ze lichter maakt. De meeste van Barbeque-enthousiastelingen zijn het erover eens dat het beste vlees voor barbecue rundvlees, kalkoen, kip en vis is. De zwaarste, meest vezelige sneden profiteerden van de langzame en lage kookmethode die gebruikelijk is bij barbecues.

Als het om barbecuerecepten gaat, kun je kiezen uit een breed scala aan rundvleesproducten.

Rundvlees van de barbecue kan een nacht in pekel worden gemarineerd en een nacht op een rooster worden gedroogd. Gebruik de volgende dag een vleeshamer of vork om het gelijkmatig te snijden en het vet te verwijderen. Snijd in dunne reepjes en leg ze op de grill tot het vlees gaar is. De meeste mensen houden niet van runderbroodjes, maar als je er van houdt, kun je het op dezelfde manier marineren en koken als varkensvlees. Een dikke plak borst maakt een smakelijk ontbijtvlees.

Barbecuesauzen kunnen op verschillende manieren worden bereid, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. De meeste mensen houden van mals vlees, dus geven ze de voorkeur aan barbecuesaus op basis van soja of tomaten. Andere mensen houden van hun vlees meer taai, dus ze gebruiken een barbecuesaus die is gemaakt met appelciderazijn en specerijen om het te geven dat speciale gerookte smaak. Barbecuesauzen kunnen ook worden bereid als warme of koude sauzen, afhankelijk van wat u lekker vindt.

Het kiezen van het beste vlees voor barbecues hangt grotendeels af van de persoonlijke smaak. Je eerste stap zou moeten zijn om zoveel mogelijk over vlees te leren. Leer wat elk vlees een soort maakt en wat de beste kwaliteiten zijn. Als je die kennis eenmaal hebt, ben je beter in staat om de juiste stukken vlees te kiezen voor je volgende maaltijd. Als je zo creatief mogelijk wilt zijn, experimenteer dan door je eigen barbecuesauzen te maken of je eigen dry rub te maken.

Vind meer info: Cool To Meat You