Hoe linzen uw bodem ten goede kunnen komen

peulvruchten

Hoe linzen uw bodem ten goede kunnen komen

Een peulvrucht is een plant uit de familie Fabaceae. De zaden staan bekend als zijn sperziebonen peulvruchten of gedroogd fruit. Ze worden geteeld voor menselijke consumptie, als veevoer, kuilvoer en bodemverbeterende groenbemester. Ontdek hoe peulvruchten uw bodem ten goede kunnen komen. Laten we eens nader kijken naar enkele manieren waarop peulvruchten uw landschap ten goede kunnen komen. Lees verder voor meer informatie. Wat zijn linzen? – Leer meer over hen!

Het eerste gezondheidsvoordeel van peulvruchten is dat ze rijk zijn aan voeding. Dit is een groot pluspunt, vooral voor mensen met een drukke levensstijl. In feite worden peulvruchten op zichzelf als een voedselgroep beschouwd, omdat ze tot zowel de eiwit- als de groentegroep behoren. Hoewel hun eiwitgehalte relatief laag is in vergelijking met andere plantaardige eiwitten, zijn ze een goede bron van plantaardige eiwitten. Een portie gekookte linzen, tuinbonen en kekerbonen van een halve kop bevat tot 30% eiwit. In tegenstelling tot zuivel, vlees en eieren bevatten deze voedingsmiddelen echter niet alle negen essentiƫle aminozuren. Gelukkig is een combinatie van granen en peulvruchten een complete bron van eiwitten.

Als peulvruchten nieuw voor u zijn, kunt u het beste beginnen met het proberen van eenvoudige recepten en vervolgens doorgaan met meer gecompliceerde recepten. Je hebt misschien gehoord dat gedroogde kikkererwten een nacht moeten worden geweekt en een nacht moeten worden gekookt. Aan de andere kant hoeven oranje linzen niet te worden geweekt en is de kooktijd slechts vijf minuten. Ingeblikte peulvruchten zijn een nietje in de voorraadkast dat kan worden gekocht bij uw plaatselijke supermarkt. Ze bevatten een kleine hoeveelheid zout en kunnen korte tijd worden ingevroren.

Voor meer informatie zie: https://www.valledelsole.nl/