Radiatorbehuizing – Radiatorbekleding – 5 tips om een radiatorombouw te maken

radiator conversie

Radiatorbehuizing – Radiatorbekleding – 5 tips om een radiatorombouw te maken

Radiatorconversies zijn populair, maar er zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u uw oude radiator uit elkaar gaat halen. Een goede vuistregel is om de grootste radiator te gebruiken die beschikbaar is voor de conversie. Het moet bestand zijn tegen de temperatuur van de warmte die door uw motor wordt gegenereerd. Als u eenmaal de juiste radiator bij de hand heeft, moet de rest eenvoudig zijn. Hieronder vindt u enkele tips voor het maken van een radiatorombouw 123ombouw ombouw radiator. Lees verder om erachter te komen hoe u geld en tijd kunt besparen.

Voordat u aan uw radiatorombouwproject begint, moet u beslissen hoe u de batterij het beste kunt verbergen. De meest eenvoudige en betaalbare manier om de batterij te verbergen, is door een scherm te installeren. Als de radiator in een raamnis wordt geïnstalleerd, moet u de breedte van het raam meten en een geschikte positie bepalen. Als u geen geschikte nis voor de radiator heeft, kunt u een valse muur installeren. Hoewel dit een tijdelijke oplossing is, voorkomt het mogelijke warmtelekkage. Wil je een klassieke Victoriaanse look, gebruik dan een gietijzeren radiator. Ze zijn enorm, en zijn meestal in secties. Wanneer ze aan een muur worden geïnstalleerd, worden ze een aantrekkelijk detail.

Een andere belangrijke factor om te overwegen is de richting van de luchtstroom. Een goed geconfigureerde radiator laat koude lucht door met alle snelheden, maar als hij niet goed is gemonteerd, blokkeert hij de luchtstroom. Je kunt de richting van de luchtstroom bepalen door wat wol op verschillende locaties te plakken. Porsche gebruikte deze methode zelfs voordat ze toegang hadden tot windtunnels. En het eindresultaat is een prachtige radiatorombouw. Als het correct wordt gedaan, bespaart een radiatorombouw u geld terwijl u uw auto een geweldige nieuwe look geeft.

Voor meer informatie klik je hier: 123ombouw